Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Amstel Goldrace Toerversie - www.tarcisius.nl


Amstel Goldrace Toerversie

Datum: zaterdag 16 april 2016
Tijdstip: 11:00 tot 21:00
Lokatie: Sibbe

Omschrijving:

Al jaren steekt onze scouting de handen uit de mouwen tijdens de Amstel Goldrace. Wij zorgen dan met de stafleden, explorers, stam en vrijwilligers dat het terrein bij de finisch mooi schoon blijft. En natuurlijk snuiven wij dan ook de mooie en gezellige sfeer op. Lang was dit alleen voor de toerversie van de Amstel Goldrace, maar sinds een jaar of drie worden wij ook gevraagt om tijdens de Amstel Goldrace zelf onze diensten te leveren.
 

Verslag

Zaterdag 16 april was het weer zover! De Amstel Gold Race stond weer voor de deur.
Deze dag zijn we met totaal 16 mensen van onze groep verdeeld over de gehele dag weer hard in de weer geweest om de finisch lokatie keurig netjes tussen de paar buien door schoon gehouden. Helaas was het geen lekkere zonnige dag met aangename temperaturen, maar dit mocht de pret voor ons natuurlijk niet drukken.
Doordat we toch een beetje onderbezet waren hebben wij met de aanwezigen goed de schouders eronder gezet zodat wij  deze zware klus dan toch konden klaren.

De dag erna, zondag 17 april, vielen de buien ruimschoots uit de lucht. maar ondanks het weer waren er toch veel bezoekers aanwezig, die onder het genot van een lekker koud pilsje of iets anders natuurlijk, toch weer voor de nodige rommel zorgden. Deze dag waren me met met 5 man sterk in Valkenburg aanwezig.
Maar ook op deze dag mocht het slechte weer de pret niet drukken en hebben we met zijn allen wederom onze schouders er onder gezet en deze klus naar alle tevredenheid kunnen klaren.
De complimenten van Richard van Beek kunnen we ook dit jaar weer in onze pocket steken. Hij was wederom zeer tevreden over onze diensten!

Ik wil Geert, Helmi, Lieke, Tom, Michelle, Riccardo, Tamara, Jeroen, Anja, Isa, Iris, Assunta, Wouter, Yoeri, Joyce, Ronald en Koen bedanken voor hun inzet en hoop dat ze ook volgend jaar er weer bij zijn!

De Amstel Goldrace valt volgend jaar in het paasweekend. 15 en 16 april 2017, Noteer deze datum dus al dik in de agenda zodat je hem niet vergeet!

Dus volgend jaar zijn we natuurlijk weer van de partij! JULLIE TOCH OOK?! 

Verslag door Irmgard Peters

Ga naar het evenementenoverzicht