Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Kerstviering - www.tarcisius.nl


Kerstviering

Datum: zaterdag 18 december 2010
Tijdstip: 19:00 tot 20:30
Lokatie: HK

Omschrijving:

Beste kinderen en ouders,
 
Wij willen jullie van harte uitnodigen voor onze kerstviering die dit jaar gehouden wordt op zaterdag 18 december in ons HK.
 
De avond begint om 19:00 met een viering waarna om circa 19:30 de kerstmarkt geopend wordt. Op de kerstmarkt worden kerstspulletjes verkocht die door de kinderen zelf zijn gemaakt. De opbrengst van de kerstmarkt wordt geschonken aan een goed doel. De kerstviering is om 20:30 afgelopen.
 
Net als vorig gaat op dezelfde dag een afvaardiging van onze vereniging het vredeslicht ophalen in Utrecht. Dit licht wordt ontstoken in Wenen en door kinderen over de hele wereld verspreid. Lees meer over deze actie op www.vredeslicht.nl . Wil je ook dit licht hebben? Neem dan een lantaarntje met een waxinelichtje mee. Als je deze niet hebt kun je deze goedkoop bij ons kopen.
 
De hele familie is welkom. Op de papieren uitnodiging die verspreid is, staat een aanmeldstrookje. Graag deze inleveren vóór 17 december bij de speltakleiding of het kerstcomité 

Tot 18 december!

 
Het kerstcomité: Joyce, Mikel, Anja en Ronald
 
P.S. na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een nieuwjaars-wandeling met aansluitend een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Deze is op zondag 9 januari. Verdere informatie volgt nog en… sneeuw is niet gegarandeerd maar zou wel weer heel leuk zijn

Verslag

De foto's van de afgelopen kerstviering

 

          

Verslag door Ronald

Ga naar het evenementenoverzicht