Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Rabo Clubkas Campagne

Spek U ook dit jaar weer onze club!

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabobank Clubkas Campagne”
voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Parkstad Limburg stelt weer € 150.000,- beschikbaar!
Ook Scouting St. Tarcisius doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Het stemmen;
Rond 11 mei zullen alle klanten en leden van de Rabobank een email ontvangen over de Rabo Clubkas Campagne. Hier staat dan een link in waar men de stemmen kan uitbrengen, klanten krijgen 3 stemmen en leden 5 stemmen. Van deze stemmen kan men maximaal 2 stemmen op onze vereniging uitbrengen.
Vanaf 12 mei tot en met 25 mei a.s. mogen alle leden & klanten van Rabobank Parkstad Limburg dan hun stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald aan hand van een staffel. Hoe meer stemmen hoe hoger het te verdelen bedrag en dus ook wat wij als Scoutinggroep voor het vernieuwen van onze kampeermaterialen en aanschaf voor nieuw spelmateriaal voor onze jeugd mogen ontvangen. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!
Door middel van deze oproep willen wij vragen bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg dan steun onze club Scouting St. Tarcisius Landgraaf. Kijk voor meer informatie over
de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/parkstadlimburg

Aan onze leden en vrienden willen we vragen om niet alleen zelf te stemmen maar vraag in je omgeving aan familie en vrienden om hun stem op ons uit te brengen.

Namens alle onze jeugd en kaderleden,
BEDANKT VOOR UW STEUN!
www.rabobank.nl/parkstadlimburg

 

Guy @ 5/3/2016

Lintjes regen

Gisteren ontving Ruud Habets uit handen van Burgemeester Jos Som een Koninklijk lintje. Hiermee werd hij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Niet iedereen zal weten wie Ruud Habets is en wat de link is tussen Ruud en onze groep. Ruud is de man van onze gidsenleidster Anja habets en de vader van explorer Isa Habets.

Zelf is Ruud een aantal jaren geleden groepsvoorzitter geweest van onze vereniging. Nu is hij voornamelijk actief met Scouting op regionaal, landelijk en is hij steunpunt Scouting Limburg medewerker.

Wij willen namens onze gehele groep Ruud met zijn gezin dan ook van harte feliciteren.

 

Guy @ 4/27/2016

Heitje voor een karweitje

Alle speltakken

HEEFT U NOG KARWEITJES VOOR ONZE SCOUTS?

Komende zaterdag 2 april komen de scouts van Scouting St. Tarcisius in Nieuwenhagerheide weer langs de deur voor 'Heitje voor een karweitje'.

De scouts zullen tegen door u te bepalen vergoeding een klusje doen zoals bijvoorbeeld een boodschap halen, de auto poetsen, het grasmaaien of uiteraard een anderklusje. Tussen 12:00 en 16:00 zullen wij actief zijn in de wijk. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor activiteiten van de scouts zelf.

Weet u op voorhand al een klus(je) voor ons, laat het dan voor 2 april weten en email ons op hvk@tarcisius.nl

Guy @ 3/26/2016

Amstel Goldrace

OPROEP!

Beste mensen van St. Tarcisius,

Onlangs is er een mailtje rond gegaan over de Amstel Goldrace 2016. Hier zoeken wij nog steeds vrijwilligers voor om mee te helpen de finishlocatie schoon te houden. Nu kunnen wij melden dat op dit moment de aanmeldingen niet bepaald binnen stromen.
De Amstel Goldrace is over een goede maand dus enige haast bij aanmelding is geboden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guy Willems via guy[@t]tarcisius.nl. Hij zal dan jullie vragen Beantwoorden.

Guy @ 3/15/2016

NL Doet!

Weer een klus geklaard!

Zaterdag 12 maart was weer een bewogen dag bij Scouting St. Tarcisius. Een aantal stafleden zijn ook dit jaar weer druk bezig geweest met klussen in ons gebouw tijdens NL Doet.

Zo zijn in de het Explorer lokaal de lamellen die ook weer bijna 20 jaar hingen vervangen door mooie rolgordijnen. In de keuken zijn ook de lamellen verwijderd, hier is raam folie voor in de plaats gekomen en heeft de keuken weer een grondige poetsbeurt gehad.

Maar ook is er weer verder gegaan in het scoutslokaal waar de scouts staf al een aantal weken aan het werk is om het weer een mooi en geordend lokaal van te maken. Want na 20 jaar wordt toch wat bij elkaar gespaard en verzameld in dat lokaal.

De harde werkers werden overigens door onze voorzitter Jos Koekkoek voorzien van een heerlijke lunch.

Wij verheugen ons weer op volgend jaar met een nieuwe NL Doet.

 

Guy @ 3/15/2016

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 5 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging