Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Lintjes regen

Gisteren ontving Ruud Habets uit handen van Burgemeester Jos Som een Koninklijk lintje. Hiermee werd hij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Niet iedereen zal weten wie Ruud Habets is en wat de link is tussen Ruud en onze groep. Ruud is de man van onze gidsenleidster Anja habets en de vader van explorer Isa Habets.

Zelf is Ruud een aantal jaren geleden groepsvoorzitter geweest van onze vereniging. Nu is hij voornamelijk actief met Scouting op regionaal, landelijk en is hij steunpunt Scouting Limburg medewerker.

Wij willen namens onze gehele groep Ruud met zijn gezin dan ook van harte feliciteren.

 

Guy @ 4/27/2016

Heitje voor een karweitje

Alle speltakken

HEEFT U NOG KARWEITJES VOOR ONZE SCOUTS?

Komende zaterdag 2 april komen de scouts van Scouting St. Tarcisius in Nieuwenhagerheide weer langs de deur voor 'Heitje voor een karweitje'.

De scouts zullen tegen door u te bepalen vergoeding een klusje doen zoals bijvoorbeeld een boodschap halen, de auto poetsen, het grasmaaien of uiteraard een anderklusje. Tussen 12:00 en 16:00 zullen wij actief zijn in de wijk. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor activiteiten van de scouts zelf.

Weet u op voorhand al een klus(je) voor ons, laat het dan voor 2 april weten en email ons op hvk@tarcisius.nl

Guy @ 3/26/2016

Amstel Goldrace

OPROEP!

Beste mensen van St. Tarcisius,

Onlangs is er een mailtje rond gegaan over de Amstel Goldrace 2016. Hier zoeken wij nog steeds vrijwilligers voor om mee te helpen de finishlocatie schoon te houden. Nu kunnen wij melden dat op dit moment de aanmeldingen niet bepaald binnen stromen.
De Amstel Goldrace is over een goede maand dus enige haast bij aanmelding is geboden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guy Willems via guy[@t]tarcisius.nl. Hij zal dan jullie vragen Beantwoorden.

Guy @ 3/15/2016

NL Doet!

Weer een klus geklaard!

Zaterdag 12 maart was weer een bewogen dag bij Scouting St. Tarcisius. Een aantal stafleden zijn ook dit jaar weer druk bezig geweest met klussen in ons gebouw tijdens NL Doet.

Zo zijn in de het Explorer lokaal de lamellen die ook weer bijna 20 jaar hingen vervangen door mooie rolgordijnen. In de keuken zijn ook de lamellen verwijderd, hier is raam folie voor in de plaats gekomen en heeft de keuken weer een grondige poetsbeurt gehad.

Maar ook is er weer verder gegaan in het scoutslokaal waar de scouts staf al een aantal weken aan het werk is om het weer een mooi en geordend lokaal van te maken. Want na 20 jaar wordt toch wat bij elkaar gespaard en verzameld in dat lokaal.

De harde werkers werden overigens door onze voorzitter Jos Koekkoek voorzien van een heerlijke lunch.

Wij verheugen ons weer op volgend jaar met een nieuwe NL Doet.

 

Guy @ 3/15/2016

Vasteloavend 2016

Bestuur en stafleden wunsjt al hun leden en vrijwilligers inge sjunne Vasteloavend toe.
 

ALAAAAAF!

 

Guy @ 1/30/2016

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 5 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging