Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Jaarlijkse Rommelmarkt

Op 16 en 17 september houdt Scouting  St Tarcisius Landgraaf vanaf 10.00 uur
weer haar bekende jaarlijkse twee daagse ROMMELMARKT aan de hoek Kremerslaan / Kleikoelenweg te Landgraaf (Nieuwenhagen)

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze rommelmarkt waar u wellicht iets voor een spotprijsje vindt waar u allang naar zocht.

Kom en snuffel naar harte lust en geniet van onze keuken met o.a een lekker stukje zelf gemaakt gebak en een heerlijke kop koffie.

Komt u ons bezoeken op 16 en 17 september vanaf 10:00 uur, het is de moeite waard!


 

 

PR @ 9/2/2017

In Memoriam

Meneer Baarda rust zacht

https://www.facebook.com/St.Tarcisius/?ref=bookmarks

Guy @ 7/23/2017

Heitje voor een Karweitje

Op 1 april komt onze jeugd tussen 10:00 uur en 14:00 uur weer door de wijk om bij u thuis tegen een kleine vergoeding kleine klusjes te doen. Bewaar daarom een klein klusje voor ons. Deze klusjes kunnen o.a. zijn: stoepvegen, glas/oudpapier weg brengen, auto poetsen, hond uitlaten, etc.
Weet u op voorhand al een grotere klus, want dat mag natuurlijk ook, neem dan gerust contact met ons op door een email te sturen naar hvk[at]tarcisius.nl.

Guy @ 3/15/2017

Natuurwerkdag 2016

Zaterdag 5 november hebben onze Scouts, ouders, staf- en bestuursleden weer een mooie dag in de natuur mogen beleven. De Scouts hebben deze dag op het traject van de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij tussen Bocholtz en Vetschau goed werk geleverd. Er werden de nodige bomen geveld, struiken uit gedund.

Als dank je wel voor hun inzet werden onze Scouts getrakteerd op een ritje naar Vetschau en weer terug met een bovenleidingmontagewagen in de vorm van een Unimog.

De dag werd zoals ieder jaar weer afgesloten met een groepsfoto waarna iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts keerde.

Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij BEDANKT voor wederom een mooie dag bij jullie!

 

Guy @ 11/6/2016

Natuurwerkdag 2016

Alle speltakken

Miljoenenlijn

De Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (Z.L.S.M.) beheert de Miljoenenlijn van Schin op Geul via Simpelveld tot Kerkrade en van Simpelveld via Bocholtz tot Vetschau in Duitsland. Deze spoorlijnen zijn een belangrijke ecologische verbinding voor planten en dieren. Het beheer wordt gedaan door de werkgroep Groen- en Natuurbeheer van de Z.L.S.M.

sinds jaren zijn wij tijdens de natuurwerkdag actief bij de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij voor de werkzaamheden aan de natuur langs hun spoor. wij zijn reeds voor deze dag aangemeld en hebben wederom 50 plaatsen gereserveerd. wij hopen dan ook dat wij weer op een massale deelname van onze jeugd en natuurlijk hun ouders mogen rekenen.

Deze dag staat ook al in onze evenementen kalender kijk daar dus voor meer informatie wat betrefd de datum en tijden. Werkzaamheden zijn weer voor alle leeftijden.

Guy @ 10/2/2016

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 3 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging