Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


De kampen beginnen !

We hebben tot midden in de zomer moeten wachten maar eindelijk kunnen we de tas inpakken en vertrekken naar onze zomerkamp locaties. De Bevers zijn gisteren als eerste vertrokken naar Simpelveld. Daar zullen ze tot dinsdag blijven.

De Welpen gaan op zaterdag 31 juli naar dezelfde kamplocatie in Simpelveld en komen donderdag 5 augustus terug.

En het grootste scoutingevenement in Nederland sinds de Jamboree in 1995 start morgen in Roermond: de Jubjam.  De Gidsen, Verkenners en Explorers hebben hun spullen al gepakt en gaan vandaag de wagens laden want wij zijn erbij !

Iedereen die een beetje wil volgen hoe het er op de JubJam aan toe gaat moet de website http://jubjam100.scouting.nl/ in de gaten houden. Ook zullen we wel regelmatig op L1 voorbij flitsen. Uiteraard kun je ook op bezoek komen. Nog geen toegangskaarten gereserveerd ? Dat hoeft geen probleem te zijn want aan de poort worden ze, zolang het maximum aantal nog niet bereikt is, gewoon verkocht.

Op donderdag 5 augustus is het feest afgelopen en komen ze weer terug naar Landgraaf.

Ronald @ 7/25/2010

Geen opkomst dinsdag 6 juli

Verkenners

Beste verkenners,

Komende dinsdag zijn er gelukkig geen verkenners. Dat zullen we normaal natuurlijk nooooit zeggen maar nu speelt het Nederlands Elftal de halve finale om 20:30. Dat willen we natuurlijk allemaal zien !

Tot de week erna met hopelijk een grote glimlach op ieders gezicht. 

De verkennerleiding

Ronald @ 7/2/2010

Geslaagd!

Afgelopen weekend (5 en 6 juni) hebben 3 van onze leden de zogenaamde verklaring van Bevoegdheid+Kampbevoegdheid gehaald . Ze hebben met succes de meerdaagse cursus afgerond, gegeven door de Regio Parkstad Limburg, en voldoen nu aan alle door Scouting Nederland gestelde eisen om leiding te mogen geven aan hun speltak. Koen en Joyce behaalden hun certificaat voor de beverspeltak en Chantal voor de Explorers.

Van harte proficiat!

Chantal @ 6/10/2010

Scouting op Pinkpop

Alweer voor de 18e keer ondersteunen leden van onze vereniging de Milieubrigade op Pinkpop. Vandaag begint Pinkpop dat net als elk jaar weer tienduizenden bezoekers zal trekken. Deze bezoekers laten op het terrein weer voldoende troep achter. Scoutinggroepen uit Landgraaf maar ook uit andere delen van het land vormen samen de Mileubrigade.

De voornaamste activiteit is het inzamelen van gebruikte bekers en het beheer over de verschillende containers. Het leuke van het werken bij de Milieubrigade is, buiten de centen die verdiend worden, dat je buiten je dienst gewoon over het terrein mag lopen en dus ook bands kunt bekijken.

Dames en heren milieubrigade: Veel succes dit weekend !

Ronald @ 5/28/2010

Nieuwe Website

Eindelijk is het dan zover!!!!

Op 27 mei heeft deze nieuwe website van St. Tarcisius het levenlicht gezien.
We wensen jullie allemaal veel plezier toe bij het bekijken van de website.

Alle stafleden ontvangen binnenkort hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord en kunnen dan ook zelf leuke nieuwsberichten en evenementen aanmaken.

Groetjes,

De Webmaster(s)
Webmaster@tarcisius.nl

webmaster @ 5/27/2010

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 24 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging