Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Puk is geboren

Dave @ 7/23/2011

Lopend Vuurtje editie 2, 2011 staat online

Vanaf vandaag staat de nieuwste editie van het Lopend Vuurtje online. Let op: om het kampboekje digitaal te ontvangen moet je een e-mail sturen naar lopendvuurtje@tarcisius.nl

Je kunt alle uitgebrachte edities terug vinden op de downloadpagina (links in het menu).

Ronald @ 6/26/2011

St. Tarcisius weer actief tijdens Pinkpop 2011

In het weekend van 11 t/m 13 juni waren weer een aantal Scouts van onze groep samen met andere groepen uit de regio actief in de weer om er voor te zorgen dat Pinkpop opnieuw het schoonste popfestival van Nederland blijft. Er wordt dan ook tonnen aan afval door ons afgevoerd in dit weekend. Er werd weer hard met containers en vuilniszakken gesleept en met de bezems gezwaaid om alles weer enigszins schoon te houden.

             

 

Ook werden er weer in de 3 milieudepots  duizenden lege bierbekertjes in genomen, zo wordt er geholpen met de Recycling van meer dan 4 ton plastic volgens het cradle to cradle principe.

De biologisch afbreekbare bekers vormen de grondstof voor nieuwe bekers.

Natuurlijk was naast het harde werk ook nog tijd om te relaxen en van de vele goede popgroepen te genieten op de diverse podiums.

 

Volgend jaar zijn wij er dan ook zeker weer bij want wij helpen graag een handje mee om Pinkpop het groenste en het schoonste festival te houden.

Ben je minimaal 16 jaar, lid van onze vereniging en wil je ons volgend jaar meehelpen, meld je dan aan bij Guy Willems (guy@tarcisius.nl).

Guy Willems @ 6/22/2011

Afscheid Aalmoezenier Bouman

Afgelopen Hemelvaartsdonderdag heeft onze vereniging afscheid genomen van onze Aalmoezenier Bouman. Hans Bouman was sinds 1998 pastoor van de Parochie Heilig Hart van Jezus in Nieuwerhagerheide. Evenlang is hij ook onze Aalmoezenier geweest en heeft hij talloze Kerst- en St Jorisvieringen geleid.

 

Als Aalmoezenier was hij een vaste bezoeker van onze activiteiten. Met name voor de zomerkampen deed hij zich veel moeite om deze te kunnen bezoeken. Omdat de speltakken vaak in alle windrichtingen op kamp gingen was dit niet altijd makkelijk. In sommige gevallen was haast geboden en leverde hem dit nog een 'mooie' bon op.

In een feestelijk Mis hebben de parochies, basisscholen en scoutings (hij was ook Aalmoezenier van Scouting Pius XII) afscheid genomen.

 

Scouting St. Tarcisius wil bij deze Hans Bouman nogmaals hartelijk bedanken voor zijn jarenlang inzet voor onze vereniging en wensen hem veel succes met zijn nieuwe parochie in Gennep.

PR @ 6/11/2011

Open dag Scouting St. Tarcisius

Op 21 mei houdt Scouting St. Tarcisius haar jaarlijkse open dag. Iedereen is welkom om te komen kijken en om scouting mee te beleven. Scouting staat voor uitdaging! En wij dagen je uit om tijdens onze open dag mee te doen met workshops primitief koken, spelenkermis, boshindernisbaan, spel-activiteiten en wedstrijd in scouting technieken. Scouting is er voor kinderen en jongeren van 5 tot 21 jaar. Kom meedoen als je durft!
Zaterdag 21 mei tussen 13.00u en 16.30u in en rond ons gebouw hoek kremerslaan/kleikoeleweg in Landgraaf.
 

PR @ 5/9/2011

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 20 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging