Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Heitje voor een karweitje op 31 maart

 Op zaterdag 31 maart komen de scouts van Scouting St. Tarcisius in Nieuwenhagerheide langs de deur voor ‘Heitje voor een karweitje’.

De scouts zullen tegen een door u te bepalen vergoeding een klusje doen zoals bijvoorbeeld een boodschap halen, de auto poetsen of het gras maaien. Tussen 10:00 en 16:00 zullen wij actief zijn in de wijk. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor activiteiten van de scouts zelf. 

PR @ 3/28/2012

Clubplaatjesactie Scoutingclubs 19-3 van start!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf maandag 19 maart a.s. ontvangt iedere klant van C1000 Huirne Landgraaf, Jumbo Schoenmaekers Landgraaf en PLUS Wilma en Jos Arts Landgraaf bij € 15,-* aan boodschappen een setje met speciale clubplaatjes van Scoutingclubs Pius XII, St. Tarcisius, ’t Eikske en Pioniers Oude Mijnstreek gratis. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante artikelen. Hou de folders daarom de komende 6 weken goed in de gaten. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

         

In de week vóór de start van de actie zal op onze vereniging het album gratis verstrekt worden aan de gefotografeerde leden die individueel op een clubplaatje staan. Overige geïnteresseerde leden kunnen het album aanschaffen in één van bovengenoemde winkels.

Veel spaarplezier toegewenst!


* exclusief tabak en emballage
 

PR @ 3/7/2012

Vredeslicht 2011 verspreid door Scouts

Op zaterdag 17 december haalden Cathelijn Evers en Rachelle te Brummelstroete van Scouting St. Tarcisius uit Nieuwenhagerheide samen met Scouts van Pius XII het Vredeslicht naar Landgraaf. Om 16:30 uur werd het officieel Landgraaf binnen gebracht op het Raadhuisplein in winkelcentrum Op de Kamp. Door Wethouder Leunessen, Dominee Soethout en Pastoor Jongen werden korte toespraken gehouden. Hierna werd het Vredeslicht verder verspreid onder de aanwezige mensen.

Maar voor de Scouts van Scouting St. Tarcisius bleef het niet bij deze ene dag. Zo zijn ze op dinsdag 20 december aanwezig geweest bij de sterretjestocht van basisschool het Valder en op donderdag 22 december waren zij op bezoek bij OBS de Dem in Hoensbroek.

Op Kerstavond 24 december was het voor St. Tarcisius de drukste avond. Hier waren zij aanwezig in diverse avondmissen, te weten Klooster Wittem, Parochie Kunrade (Voerendaal), H. Hart van Jezus te Nieuwenhagerheide en als afsluiting gingen ze naar de Nachtmis bij het kapelletje in het  bos aan de Kleikoeleweg. Overal werd natuurlijk het Vredeslicht verder verdeeld zodat Landgraaf en omgeving  in een warme deken van licht gehuld was.
 

PR @ 12/28/2011

Explorers organiseren een wereldreis

Chantal @ 12/13/2011

Gidsen tijdens natuurwerkdag

Guy @ 11/9/2011

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 18 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging