Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Nieuw Lopend Vuurtje !

Het nieuwe Lopend Vuurtje staat vanaf vandaag op onze website.

Volg onderstaande link:

http://www.tarcisius.nl/index.asp?menu=algemeen&pagina=downloads_lopendvuurtje

PR @ 6/15/2012

6de Plek voor de Gidsen van de Maan Baarda troep

     Na een weekendje hard strijden in alle opzichten van de Scouting technieken tijdens de Regionale Scouting Wedstrijden die gehouden werden op de heikop om de beste Scouts van regio Parkstad te worden, hebben onze Gidsen in het weekend van 27 t/m 29 april de 6de plaats van de trainingploegen behaald.

Meiden van Harte Gefeliciteerd met jullie behaalde 6de plek....!

Guy @ 5/13/2012

Open Dag 2012

PR @ 5/1/2012

RSW 2012

Dit jaar is na exact 10 jaar de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden) weer terug op de Heikop te Brunssum.

Voorheen heette het de DSW (District Scouting Wedstrijden) en werd gehouden op de Heikop en daarna op een groot veld in Welten. De laatste jaren werdt de RSW op Pinkpop Camping B in Landgraaf gehouden, en nu voor de eerste keer sinds de wedstrijden RSW heten is de RSW weer terug op de Heikop.

Hier strijden Scouts van Scoutinggroepen uit Regio Scouting Parkstad en Carboonland om de 3 beste Scoutsploegen van de Regio te zijn, hiermee winnen ze dan  Golden tickets die toegang geven tot de LSW (Landelijke Scouting Wedstrijden) waar de Scouts strijden om de beste Scouts van Nederland te worden.

Voor onze groep zal een ploegje bestaande uit 5 Gidsen van de Maan Baarda Troep gaan. Ons ploegje bestaat uit Isa Habets (PL), Simone Walschot (APL), Runa Koekkoek, Samithra Goshal en Anouk Theunissen. Zij zullen dit jaar mee doen als Trainingsploegje. Dit is ter voorbereiding op de RSW voor volgend jaar. Zij zullen de zelfde dingen gaan doen als de Wedstrijd ploegen tijdens de RSW en zullen dan ook op de zelfde punten door de Jury beoordeeld worden. Vrijdagavond tijdens de opbouw en het avondspel, zaterdag met de tocht en het Subkampfeest en avond programma, zondag met sport en spel en de afbraak van het kampement.

Zondag tijdens de sluiting is tevens de prijsuitreiking en zal dus duidelijk worden welke 3 ploegjes de Golden Tickets gewonnen hebben. Iedereen is tijdens de sluiting en prijsuitreiking van harte welkom.

Wij wensen onze kanjers van de Maan Baarda Troep veel plezier en nog meer Succes toe tijdens deze RSW.

Meiden Succes…  

Guy Willems @ 4/25/2012

Amstel Gold Race weer schoon

Op zaterdag 14 april is in Valkenburg de tourversie van de Amstel Gold Race gehouden. Zo'n 14.000 amateurwielrenners hebben onder barre omstandigheden het parcours van 150, 200 of 250 km afgelegd. Bovenop de Cauberg is de finish en staan de ontvangtenten klaar waar de renners nog eentje (of meer) kunnen drinken. Scouting St. Tarcisius verzorgt al sinds 2002, toen de tourversie nog in Landgraaf was, de opruimwerkzaamheden op het aankomstterrein. Met grijpers gaan we de troep op de grond te lijf en volle containers worden tijdig geleegd.

Met een groep van 26 personen (Explorers, staf, bestuursleden en ouders) hebben we dit jaar alles netjes gehouden en was om acht uur 's avonds het terrein schoon. De organisatie was wederom zeer tevreden over onze werkzaamheden. Wij natuurlijk ook want behalve het voldane gevoel hebben we weer extra centjes voor de vereniging verdiend.

 

 

PR @ 4/15/2012

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 17 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging