Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Nieuwjaarsreceptie

Alle speltakken

Chantal Koekkoek @ 12/14/2012

Aanhanger gestolen!

WIE HEEFT ONZE AANHANGER GEZIEN!

Afgelopen week is onze Scouting aanhangwagen gestolen. Hij stond afgesloten (met wielklem) op het terrein van onze Scouting. De oneerlijke vinders van onze aanhangwagen hebben zich de tijd genom...en om onze aanhangwagen mee te nemen. De wielklem is met grof geweld verbogen en in zijn geheel ervan afgepakt. En voordat ze weg gingen ook nog netjes de poort achter zich dicht gemaakt.
Wie heeft misschien iets raars gehoord of gezien op ons terrein? Of misschien heb je vreemde snuiters rond ons terrein zien dwalen? Laat dan eventjes een berichtje achter op onze facebook pagina of mail naar guy@tarcisius.nl.
Help ons om onze aanhanger terug te vinden en "like" het bericht op onze facebookpagina zodat dit bericht bij zoveel mogelijk mensen in onze omgeving terecht komt.

      

Guy @ 12/2/2012

Onze Vredeslichtkinderen zijn bekend.

Na enig speurwerk hebben weer twee enthousiaste Scouts zich gemeld bij Guy. Deze twee Scouts zijn Simone Walschot en Anouk Theunissen. Deze twee meiden zullen samen met twee Scouts van Scouting Pius XII op 22 december in alle vroegte verzamelen  om vervolgens rond de klok van 7 uur de trein in Landgraaf te nemen richting Utrecht. Zij zullen dan voor Landgraaf  e.o. het Vredeslicht gaan halen.

Als herinnering aan deze mooie ervaring zullen zij de enige echte Vredeslichtbadge ontvangen.Wij wensen Simone en Anouk een goede reis en een mooie en onvergetelijke dag toe.

                                       

Guy @ 11/29/2012

Bomen weg

Afgelopen zaterdag hebben we iets op het HK gedaan wat je een scout niet snel zult zien doen. Om plaats te maken voor uitbreiding van de beklinkering voor het pionierhok, hebben we 2 bomen moeten vellen. Thom, Guy, Tom en Ronald hebben met behulp van de bijl, zaag en een Weppie de klus geklaard. De volgende stap is het verder uitgraven van de vrijgekomen ruimte zodat de klinkers gelegd kunnen worden.

       

       

PR @ 10/14/2012

Flyer vereniging

PR @ 8/12/2012

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 16 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging