Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Vindt de St. Tarcisius Geocache

A cache by PA5YL

N 50° 54.701 E 006° 01.275

Geocache Description:

Scoutinggroep St. Tarcisius is in 1945 opgericht en bestaat momenteel uit zo'n 50 jeugdleden en ongeveer evenveel kaderleden. Samen maken we deel uit van Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting is een afwisselende en  leuke hobby waarbij je op een actieve en uitdagende manier je vrije tijd kan besteden.

Jeugd- en stafleden komen wekelijks bij elkaar voor de speltak bijeenkomsten:

maandagavond: Explorers
dinsdagavond: Verkenners
vrijdagavond: Gidsen en Welpen
zaterdagochtend: Bevers

Wil je meer weten, kijk dan op: www.tarcisius.nl

SCOUTS staat voor:
S amen stappen we met veel plezier op de wereld af, dat verbindt ons onderling
C ode en traditie zijn onze basis, de wet & belofte onze waarde
O utdoor staat voor avontuur, een ontdekkingstocht in de natuur
U itdaging zoeken we in alles om ons zo te ontwikkelen tot zelfstandige scouts
T eamgevoel haalt het beste uit onszelf. Daarom zijn we trots op elkaar
S pel en creativiteit helpen ons de verschillende talenten van scouts te benutten

De cache is te vinden in het bos waar wij vaak komen met onze scouts, veel plezier met zoeken!

Chantal (PA5YL) @ 11/8/2013

Zomerkamp 2014

Alle speltakken

  In 2014 gaan we uiteraard weer op zomerkamp. We gaan dan met alle speltakken  van 12 t/m 19 juli    op kamp. Dit kunnen jullie en je ouders dan dik in je agenda schrijven. Nadere informatie over locatie en inschrijving volgt begin volgend jaar. 

Met vriendelijke groet, Bestuur Scouting St. Tarcisius Landgraaf 

Bestuur @ 11/3/2013

Grote zaal make-over

We waren het er al langer over eens dat onze zaal toch een beetje saai is en de plannen om hier iets aan te doen lagen al langer. Onze stafleden Joyce, Berry, Vera en Tom vonden dat ook en hebben de kwast ter hand genomen. Ze zijn daarom vorige week begonnen met het verven van de schuifdeuren in de grote zaal. Het tussenresultaat mag er al zijn. Zie de onderstaande foto. We zijn benieuwd naar het vervolg!

PR @ 10/23/2013

Natuurwerkdag 2013

Ook dit jaar gaan wij, de meisjes scouts,  weer deelnemen aan de natuurwerkdag zoals voorgaande jaren. Dit jaar gaan wij weer met zijn allen naar Simpelveld, naar de ZLSM waar wij langs het miljoenenlijntje, alles weer gaan snoeien. Dit hebben wij in het verleden reeds 2 keer gedaan bij deze organisatie en vorig jaar hebben wij onze handen uitgestoken bij de ruïne van Schaesberg. Dit jaar zal de natuurwerkdag gehouden worden op 2 november en net zoals voorgaande jaren heeft Scouting Nederland weer voor een deel van de Natuurwerkdag badge gezorgd. Deze badge krijgen jullie dan ook als aandenken voor de natuurwerkdag.

 

                                                                         

 

Dit jaar hebben wij ±30 plaatsen gereserveerd, dit omdat er toch wel meerdere mensen aangaven hier ook graag aan mee te willen doen.  Wij hebben nog zo’n 20 plaatsen over voor staf en jeugdleden die graag mee willen op 2 november. Het is natuurlijk fijn om met zo veel mogelijk mensen te gaan daar wij de enige scoutinggroep zijn die op die locatie aanwezig zijn. Heb je interesse om mee te doen, geef je dan voor 12 oktober 2013 op bij Dave ( dave@tarcisius.nl ). Voor de mensen die gaan deelnemen zal er van te voren nog een uitgebreide nieuwsbrief komen waar alles in staat en het verder hoe en wat. Uiteraard hopen wij met zoveel mogelijk mensen deel te kunnen nemen, dus geef je op!

Met vriendelijke scouting groet,

Dave

                                                                

Dave @ 9/26/2013

Kinderoptocht 2014

Ook dit jaar willen wij met onze groep mee lopen met de kinderoptocht.

Een kinderoptocht is natuurlijk niets zonder kinderen. Omdat wij dit jaar met een zo groot mogelijke groep willen mee doen beginnen wij nu al met de aanmelding hiervoor.

De bedoeling is dat we dit jaar dan ook eventueel leuke pakjes kunnen maken of goedkoop kunnen aanschaffen. Hiervoor  zal dan ook een kleine bijdrage voor gevraagd gaan worden. Hoe hoog deze bijdrage zal zijn is nog niet bekend, dit kunnen we pas zeggen als bekend is hoeveel kinderen mee willen doen aan deze optocht.

De Kinderoptocht  zal trekken op zaterdag 1 maart 2014. Vindt je het leuk om dit jaar met Scouting mee te lopen, meld je dan aan op het volgende e-mailadres. guy@tarcisius.nl. Maar ook aanmelden bij je eigen staf is mogelijk  

Meld jullie dus allemaal aan want komend jaar belooft het er sprookjesachtig aan toe tegaan, als het heet…

Sjteet d’r Keengeroptoch gereed, dan weade sprookjes wirklikheed! 

 

Guy @ 9/21/2013

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 14 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging