Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Vredeslicht live verslag

Nog 1 dagje en dan is het zover. Dan vertrekken Fleur, Wouter, Joyce, Berry en Guy naar Utrecht om daar voor ons het Vredeslicht in ontvangst te nemen.

Om jullie op de hoogte te houden hoe deze reis verloopt en of het Vredeslichtje ook wel  blijf branden natuurlijk, zullen wij weer een live verslag   op de facebook pagina van Vredeslicht Landgraaf gaan plaatsen.

Wil je dus op de hoogte blijven klik dan op deze link https://www.facebook.com/#!/VredeslichtLandgraaf

Guy @ 12/19/2013

Wij steunen 'Landgraaf voor Landgraaf'

Op vrijdag 29 november werd in het Raadhuis voor de eerste keer de actie 'Landgraaf voor Landgraaf' gehouden. Deze nieuwe actie is bedoeld voor de 300 armste gezinnen van Landgraaf waarbij spullen maar ook geld werd ingezameld. De actie was een groot succes mede ook dankzij onze vereniging.

Onze vers gekozen voorzitter Jos Koekkoek heeft met Joyce, Berry en 3 Welpen een cheque van 100 euro aangeboden. Daarnaast mogen kinderen uit de betreffende gezinnen een jaar gratis lid zijn van onze vereniging.

We hopen dat met de actie en onze bijdrage deze gezinnen met een hele krappe beurs wat makkelijker het nieuwe jaar tegenmoet kunnen gaan.

 

PR @ 12/12/2013

Vredeslicht kinderen 2013 bekend

Na eventjes wachten zijn dan toch de twee Vredeslicht kinderen van onze groep bekend.

Na een eerlijke loting onder toeziend oog van de andere Welpen en Verkenners,  zijn Fleur Mettler (Welp) en Wouter Breuer (Verkenner) geloot om St. Tarcisius te vertegenwoordigen tijdens de Landelijke Vredeslicht manifestatie in Utrecht.

Zij krijgen dan ook de taak om het Vredeslicht goed en veilig naar Landgraaf te halen.

Op zaterdag 21 december zullen deze beide kanjers dan samen met Joyce, Berry en Guy in alle vroegte (7 uur) vanaf station Landgraaf vertrekken richting Utrecht. Zij worden deze dag verder nog vergezelt door Scouts van Scouting Pius XII en Scouting de Pioniers Oude Mijnstreek. Rond 15 uur worden ze dan samen met het Vredeslicht  terug verwacht in Landgraaf.

Vanaf 16:15 uur zal samen met andere Scouts dan officieel het Vredeslicht in twee grote stoets door het Winkelcentrum “Op de Kamp” Landgraaf binnen gebracht  worden.

 

Guy @ 12/8/2013

Schilderwerk in de grote zaal is klaar!

We hadden al eerder een foto geplaatst van het schilderwerk op één van de schuifdeuren. Het verfteam en dan vooral Berry hebben flink gas gegeven waardoor alle schuifdeuren in de grote zaal af zijn. Het resultaat mag er zijn ! Oordeel zelf op onderstaande foto's.

 

 

Maar het verfwerk is nog niet klaar. De deuren en kozijnen in het gebouw worden nu onderhanden genomen. Daar volgen uiteraard weer foto's van.

Ronald @ 12/7/2013

Vredeslicht 2013

Vandaag over 4 weken dan is het zover. Een Welp en een Verkenner  reizen samen met Joyce, Berry en Guy van onze vereniging af met de trein naar Utrecht om daar voor de bewoners van Landgraaf het Vredeslicht in ontvangst te nemen.  Wie deze twee personen zijn gaan we komende zaterdag (23 november) en komende dinsdag (26 november) bekend maken door middel van een loting tussen de Scouts die zich dit jaar hebben opgegeven.

Als je als Scout uitgeloot wordt om mee te gaan om het Vredeslicht op te halen dan heb je een bijzondere taak. Je moet er dan voor zorgen dat het vlammetje in de lantaarn tijdens de reis niet uit gaat.  Een andere taak is om met alle andere verzamelde Scouts in winkelcentrum  "Op de Kamp" het Vredeslicht gezamelijk Landgraaf binnen te dragen en vervolgens uit te delen aan de inwoners van Landgraaf en omstreken. Als dank voor jullie inzet krijgen jullie de Vredeslichtbadge overhandigd.

Wie de twee Scouts zijn zal komende week woensdag bekend gemaakt worden op onze site en facebookpagina van St. Tarcisius en Vredeslicht Landgraaf. Ben je benieuwd wie het gaat worden? Houd dan onze site en de facebookpagina's in de gaten.

Facebook St. Tarcisius https://www.facebook.com/#!/St.Tarcisius 

Facebook Vredeslicht Landgraaf https://www.facebook.com/#!/VredeslichtLandgraaf 

Heb je eventuele vragen stuur dan een email naar guy [@] tarcisius.nl of plaats een berichtje op de facebookpagina. 

 

Guy Willems @ 11/21/2013

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 13 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging