Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Nieuwe editie Lopend Vuurtje

Het nieuwe Lopend Vuurtje staat vanaf vandaag op onze website.

Volg onderstaande link:

http://www.tarcisius.nl/index.asp?menu=algemeen&pagina=downloads_lopendvuurtje

PR @ 6/6/2014

Amstel Gold Race weer schoongemaakt!

In het weekend van 19 en 20 april heeft onze vereniging met ondersteuning van zwemvereniging NIMO er wederom voor gezorgd dat het aankomstterrein van de Amstel Gold Race in Vilt schoon gehouden bleef. Op de zaterdag passeerden 16.000 amateurs de finish en een groot gedeelte daarvan nuttigde na de sportieve prestatie een drankje onder een mooi zonnetje. Op zondag werd natuurlijk het echte werk geleverd door de professionals. Sinds vorig jaar is op de finish de evenemententent ook geopend zodat het publiek de wedstrijd kon volgen en live de finish kon meemaken. Dit betekent voor ons dat er ook op zondag opruimwerkzaamheden waren, goed voor de inkomsten !
 
Volgend jaar zijn we uiteraard weer van de partij
 
.
Vlnr
Boven: Iris, Tom, Ronald, Jos, Guy, Sandra en Anja
Onder: Isa, Runa, Irmgard en Koen
Ontbreken op foto: Geert, Lieke, Nieske, Marc en Wieviem

Ronald @ 4/27/2014

NL Doet bij St. Tarcisius

Met NL DOET gaan wij samen met de staf, bestuur, ouders en vrijwilligers een grote klus doen in ons gebouw.
Het plafond in de zalen is nu ongeveer 16 jaar oud en is eigenlijk wel aan vervanging toe. Daar dit best we een groot karwei is zijn wij (nog) naar mensen opzoek die dit samen met ons deze klus willen klaren....
Heb je interesse melde je dan aan op onderstaande link en kom ons helpen met deze klus, zo kunnen we er samen een gezellige klus dag van maken

Hard werken maakt hongerig dus zullen wij ook wordt een lekkere lunch zorgen voor alle medewerkers.
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen tijdens de klussendag NL-Doet meedoen met het Scoutingprogramma van de Bevers.

Wij hopen na deze dag weer een mooi nieuw plafond in ons gebouw te hebben. waar wij met de jeugd weer weer trots op kunnen zijn.

Aanmelden kan via: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=6393375

Guy @ 3/19/2014

Paasei actie

 

Beste Scoutingvrienden,  

 

Het is alweer zover, de carnaval is voorbij en de Pasen komt er weer aan. Tijd voor de Gidsen om weer voor de nodige paaseieren te gaan zorgen. Ook dit jaar kunnen jullie weer bij ons terecht voor de paaseieren, ze kosten net zoals voorgaande jaren € 2,50 per 10st. 

Jullie krijgen binnenkort een brief met een bestellijst, hierop kunnen jullie aangeven hoeveel eieren jullie dit jaar willen bestellen. Ook kunnen opa en oma, oom en tante of wie dan ook, eieren bestellen. Het jeugdlid dat de meeste eieren weet te verkopen, hebben wij een kleine verrassing klaar liggen. De eieren kunnen op paaszaterdag 19 april 2014 op het HK worden afgehaald tussen 11:00 uur en 14:00 uur. 

Er kan tot 11 april 2014 besteld worden doormiddel van de bestellijst of via gids[@]tarcisius.nl veel succes   

Met vriendelijke scoutinggroet,

Gidsen Maan Baarda Troep 

Scouting St.Tarcisius Landgraaf

Gidsen @ 3/12/2014

Spandoek voor St. Tarcisius

Alle speltakken

Spandoek voor Scouting st. Tarcisius.

De groep was al lang op zoek naar een spandoek waarmee wij in het openbaar nog beter kunnen laten zien wie wij zijn. Vorige week heeft Dave de telefoon gepakt en met de firma van den Boogaard gebeld. In eerste instantie belde Dave enkel en alleen voor een offerte, echter toen  Dhr. Van den Boogaard hoorde dat het hier om de scouting ging, zei hij spontaan; ”jullie krijgen van mij het spandoek gesponsord”. Uiteraard waren wij hierover erg in ons nopjes, Dave had al een ontwerp in zijn hoofd zitten, maar wist dat Guy ook al langere tijd hierover aan het nadenken was. Dave en Guy gingen bij elkaar zitten en hebben toen samen bovenstaand ontwerp gemaakt en de firma van den Boogaard heeft het voor ons gerealiseerd, waarvoor uiteraard onze grote dank.

Uiteraard hopen wij dat doormiddel van dit spandoek, wij nog beter opvallen tijdens evenementen en dat wij hierdoor nog meer bekendheid krijgen.

Graag willen wij Dhr. Van den Boogaard danken voor zijn gift, wij zijn ontzettend blij met het spandoek!

 

Dave @ 2/21/2014

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 11 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging