Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Natuurwerkdag 2015 - www.tarcisius.nl


Natuurwerkdag 2015

Datum: zaterdag 7 november 2015
Tijdstip: 09:00 tot 15:30
Lokatie: ZLSM Simpelveld

Omschrijving:

Beste St. Tarcisiusvrienden,

Het is bijna zover, de natuurwerkdag is nog maar een paar weekjes verwijderd. Hoogste tijd dus voor wat meer informatie hierover, in deze nieuwsbrief zullen wij uitleggen wat de bedoeling is en wat van jullie een beetje wordt verwacht.

Zaterdag zullen wij ons om 09:00 uur verzamelen bij het HK, vervolgens zullen wij om 09:15 vertrekken naar Simpelveld. Als er stafleden zijn met een auto, geef even aan als je bereid bent om te rijden. Wij moeten om 10:00 uur aanwezig zijn op station Simpelveld, alwaar wij worden verwelkomd door Dhr. Bezemer. Daar zullen wij verder tekst en uitleg krijgen over de werkzaamheden die wij mogen en kunnen verrichten.
Gezien het feit dat het toch wel, na een schitterende zomer en een bijzondere nazomer, aardig herfst begint te worden. Willen wij jullie dan ook voorzien van nuttige kleedadvies, let op…..,

Denk aan…..,
* Regenjas/pak
* Stevig schoeisel ( dus geen sneakers, regen laarzen mag ook)
* Geen zondagse kleren
* En denk aan je uniform, dit is een groepsactiviteit, wij willen ons dan ook als zodanig presenteren.

Van onze kant uit wordt gezorgd voor een lunchpakket en drinken, want scouts die hard werken in en voor de natuur, moeten goed verzorgd worden. Wij hebben 50 plaatsen gereserveerd en willen deze dan ook zo goed als het kan ook allemaal vullen. Op de dag zelf is het misschien het handigst als elke speltak bij elkaar blijft en waar nodig ondersteund wordt door staf/kader leden die eventueel over zijn.

De dag is rond de klok van 15:00 uur afgelopen en dan zullen wij ook weer voldaan terug keren naar Landgraaf, Hier zullen jullie dan de natuurwerkdag badge uitgereikt krijgen, hierna kunnen jullie weer opgehaald kunnen worden, dan wel naar huis kunnen gaan.

Als er nog vragen zijn, schroom dan niet en stel ze via de mail ( dave@tarcisius.nl  of guy@tarcisius.nl ) en wij proberen zo snel en goed mogelijk jullie vragen te beantwoorden.

Rest ons alleen nog jullie bij voorbaat al te bedanken. En hopen wij natuurlijk dat wij dan ook met een grote groep present mogen en kunnen zijn aan weer een super leuke dag in Simpelveld bij de Natuurwerkdag 2015. Aanmelden kan tot en met 30 oktober.
Denk eraan het is niet alleen werken tijdens de natuurwerkdag, het gaat ook om het plezier dat jullie zullen beleven. De Gidsen en enkele stafleden die eerder mee hebben gedaan kunnen dit bevestigen.

Er zal over de Natuurwerkdag nog een briefje komen waar alle details nogmaals instaan vermeld.

Heel veel plezier alvast gewenst en tot zaterdag 7 november 2015……,

Werkgroep Natuurwerkdag

Ga naar het evenementenoverzicht