Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Kaderweekend - www.tarcisius.nl


Kaderweekend

Datum: vrijdag 30 januari 2015
Tijdstip: 20:00 tot 00:00
Lokatie: Leveroy

Omschrijving:

-

Verslag

Afgelopen weekend (30 januari t/m1 februari) zijn een aantal kaderleden van onze groep er weer op uit getrokken en hebben ze weer een gezellig weekendje door gebracht. Dit keer was dit in Leveroy waar ze het hele mooi gebouw van Jong Nederland gehuurd hadden.

Na aankomst op de vrijdagavond werd eerst de slaapplaats in orde gemaakt. Ten daar iedereen zo'n beet laar was daarmee stond de koffie en thee klaar met een lekkere vlaai die Joyce Haszing voor ons gebakken had. Die avond stond nog het spel Ghostbusters op het programma. nadat Tom hier de uitleg van gedaan had gingen we naar buiten om het spel snel te spelen.
De bedoeling was dat de twee groepen een spokenlasergeweer, een spreuk en de spokenval moesten zoeken. Had een groep alle drie de dingen bij elkaar dan moesten ze het spook zien te vangen en dit ging als volgt. Men zoekt het spook en je "gooit" de spokenval naar het spook, daarna richtte je het spokenlasergeweer op het spook en lees je de spreuk op. doe je dat alles binnen 10 seconde en de spreuk is goed opgelezen dan ha je het spook gevangen. Alleen het "gooien" werd iets te letterlijk opgevat en men dacht dat men het spook eerst Knock Out moest gooien met de spokenval om er zeker van te zijn dat hij niet meer weg ging terwijl je de spreuk oplas. Het spook (Tom) heeft vervolgens het hele weekend met een bult(tje) op zijn voorhoofd rondgelopen.

De zaterdag na het ontbijt was het wachten op Anja en Mikel die alleen voor de zaterdag zouden komen. Anja arriveerde als eerste, maar zoals jullie dit wellicht al eerder gelezen hebben afgelopen weekend ging dit ook niet helemaal zonder brokken. Doordat er op de parkeerplaats een laagje ijs lag schoof ze met haar Opeltje door en klapte ze met het rechtervoorwiel tegen de stoeprand aan. Door deze harde klap was de wielophanging krom waardoor ze alleen nog maar rechtdoor rijden. Dit heeft overigens één voordeel het is minder slijtage aan de voorbanden als hij alleen maar vooruit rijd. Maar leuk is uiteraard anders om eventjes gezellig een dagje mee te komen doen tijdens het Kaderweekend. Uiteindelijk was Mikel ok gearriveerd en konden we met zijn allen vertrekken naar Roermond waar wij een hele leuke fototocht door de stad gingen lopen. 
Uiteraard werden er ook wat terrasjes gepikt en dergelijke.
Terug in Leveroy werd de auto van Anja op de autoambulance geladen en afgevoerd, daar stond Anja dan met haar autopapieren, TomTom en haar DOOS DROP, want ja die mocht ze zeker niet vergeten uit de auto te halen wink-emoticon.
's Avonds werd er nog het grote levende ganzenbord gespeeld met zeer hilarische opdrachten en momenten erin, zeker met het ei doorgeven was een graag gedane opdracht. Uiteindelijk is deze opdracht zeker een stuk of 8 keer gedaan.
N het ganzenbord was het weer tijd voor het formele samen zitten met uiteraard de spellen de Weerwolven van Wakkerdam en Junglespeed.

Zondags lekker lang ontbeten en daarna rustig begonnen et opruimen en poetsen van het gebouw, waarna we nog lekker koffie en thee gedronken hebben.

Al bij al mogen we zeggen dat het weer een geslaagd weekend is geweest en bedanken wij de organisatie voor dit mooie gezellige weekend.

Verslag door Guy

Ga naar het evenementenoverzicht