Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Feestavond - www.tarcisius.nl


Feestavond

Datum: zaterdag 9 november 2013
Tijdstip: 20:00 tot 00:00
Lokatie: HK

Omschrijving:

Beste Scoutingvriend en vriendin,

Omdat jij je afgelopen jaar hebt ingezet voor de vereniging willen we jou graag uitnodigen voor onze jaarlijkse feestavond. Onze vereniging is compleet afhankelijk van jullie vrijwillige inzet op allerlei gebieden. Naast het plezier wat je daar aan beleeft, willen we je deze feestavond aanbieden als dank. Daarnaast maken wij gebruik van de gelegenheid om een aantal mensen binnen onze vereniging speciaal te bedanken.

Het feest vindt plaats in ons scoutinggebouw op zaterdag 9 november vanaf 20:00. Voor eten en drinken wordt zoals jullie gewend zijn natuurlijk gezorgd. Je partner is vanzelfsprekend ook uitgenodigd.

Graag hadden we je aan- en afmelding uiterlijk woensdag 6 november op het
e-mailadres: informatie@tarcisius.nl

Tot 9 november !


Met vriendelijke Scoutinggroet,

Bestuur Scouting St. Tarcisius Landgraaf
 

Verslag

Elk jaar houden we een feestavond om de vrijwilligeres die weer hun steentje hebben bijgedragen aan de vereniging te bedanken. Dit jaar was de opkomst bij de feestavond hoog wat de organisatie natuurlijk goed doet. Buiten het drankje en het onvermijdelijke hapje was er natuurlijk speciale aandacht voor onze jubilarisen:

  • Joyce en Berry hebben ieder 5 kampen met de Bevers achter de rug. Een hele prestatie en we hebben niet het idee dat ze bij 10 kampen gaan stoppen !
     
  • Anja is alweer sinds 1997 bij onze groep als Gidsenleidster wat zij nog altijd met veel enthousiasme doet. Daarnaast is zij ook al verschillende perioden bestuurslid. Ter ere van dit 15 (+1) jarig lustrum heeft zij het paarse lustrum speltje gekregen.
     
  • Guy is nog langer kaderlid en wel sinds 1992. In de rol van Kabouterleider, Gidsenleider, Materiaalmeester, Bestuurslid en organisator van vele activeiten heeft hij een grote bijdrage aan de vereniging geleverd. Hiervoor heeft hij het witte lustrum speltje gekregen.

Helaas hebben we ook op de feestavond afscheid genomen van Hetty. Hetty was sinds 1986 lid van onze vereniging en heeft als Beverleidster, Secretaris en ruim 11 jaar voorzitterschap een behoorlijke stempel op de vereniging gezet. Met haar man Louis gaat ze in Blerick een zorgboerderij beginnen die volgend jaar op moet gaan. Ze woont daarom straks niet meer in de buurt en heeft natuurlijk ook veel minder tijd. Met pijn in het hart neemt ze dan ook afscheid en hebben wij haar hartelijk bedankt.

Het mocht de feestavond niet bederven en tot in de late uurtjes is de muziek blijven draaien.

Iedereen bedankt voor de komst en hopelijk tot volgend jaar!

 

( foto's zijn helaas van mindere kwaliteit, de volgende keer hebben we een echte camera :) )

Verslag door Ronald

Ga naar het evenementenoverzicht