Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Natuurwerkdag 2011 - www.tarcisius.nl


Natuurwerkdag 2011

Speltak: Gidsen
Datum: zaterdag 5 november 2011
Tijdstip: 08:45 tot 15:30
Lokatie: Z.L.S.M. Simpelveld

Omschrijving:

Zin om je eens lekker uit televen in de natuur?

Ga dan zaterdag 5 november 2011 van mee naar de Natuurdwerkdag in Simpelveld. We gaan dan een aantal uurtjes de handjes uit de mouwen steken en de mensen van de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij en IKL (Instandhouding Kleine landschappen Limburg). We worden dan per oude Dieseltrein naar een locatie langs het traject van de Z.L.S.M. gebracht waar we dan het groen langs de spoorlijn gaan uitdunnen. Dit kan zijn dat complete bomen omgezaagd moeten worden of alleen maar struiken hoeven uit te dunnen.

Het is buiten kleed je dan ook een beetje naar het weer (Nat, koud of zonnig). Neem ook natuurlijk iets tedrinken en een lunchpakket mee. Want dit zul je echt wel nodig hebben om op krachten te blijven als je zo hard werkt.

We verzamelen op zaterdagmorgen om 8:45 uur bij het Scoutinggebouw, er zal namelijk stipt om 9:00 uur vertrokken worden richting Simpelveld. Verder vragen wij of er ouders zijn die willen rijden naar en weer terug.                                   We zullen uiterlijk 15:30 uur weer terug zijn bij het Scoutinggebouw.

voor alle deelnemde Gidsen licht er een mooie badge van de Natuurwerkdag te wachten.

Ga naar het evenementenoverzicht